1 коментар
venom-movie

Първи трейлър за Venom

Том Харди се превъплъщава в злодея от „Спайдър-мен“.

След дълги години на безуспешни опити, Sony най-накрая направиха нещо по плановете си за самостоятелен филм с Венъм – най-успешният злодей, срещу когото се е изправял Човека-паяк. Нещо повече, готови са първите кадри, които компанията бърза да ни покаже, за да ни увери, че работата по разклонението тече усилено.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че клипчето е напълно адекватно като за първа реклама, и то докато още тече продукцията, много от феновете са недоволни, че в него не е показан самият Венъм. Героят на Том Харди се мъчи в човешката си форма, но ще изглежда тотално различно щом допусне извънземният организъм да превземе тялото му.

Мистерията за това как ще се развие сюжетът на филма не идва само от факта, че говорим за злодей от чужда вселена. Както знаете, правата за „Спайдър-мен“ в момента са собственост на Сони, но са споделени с оригиналните му създатели Марвел, за да може персонажът да е част от вселената на Отмъстителите. Не е сигурно каква точно е договорката с Венъм – дали и той ще вирее в същата среда или филмът му ще бъде отделен и самостоятелен, дали Човека паяк ще се появи в неговата история и ако да, кой ще го играе. Всичко това прави проекта много интересен, макар и с по-голям потенциал да разочарова феновете.

Ще изчакаме да видим още сцени преди да съдим, а най-добре да запазим оценките си за крайния продукт. Премиерата на Venom по кината е на 5 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата