Countdown - Poster

Питайте приложението кога ще умрете

Трейлър за филма „Обратно броене“, по кината от 25 октомври.

Може ли да се изкара филм на ужасите от концепция за мобилно приложение, което предвижда кога ще умрете? Разбира се! Точно това представлява „Обратно броене“. И, ако се съди по трейлъра, май дори няма да е много зле, поне откъм стряскащи моменти.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Живеем в свят, в който мобилните ни телефони са се превърнали в жизненонеобходима част от ежедневието ни – приложения следят графика, финансите, здравето и фитнес програмите ни, дори и любовния ни живот. А смъртта? Има приложение и за нея. Бихте ли се осмелили да го инсталирате?

Този въпрос е в основата на смразяващия кръвта трилър Обратно броене, в който младата медицинска сестра Куин (Елизабет Лейл) сваля приложение на телефона си, за което се твърди, че може да предскаже точния момент на смъртта на човек, до секундата. Когато приложението разкрива на Куин, че ѝ остават само два дни живот, тя не приема нещата сериозно – все едно да повярва на приложение, което обещава, че за два дни ще отслабне с 5 килограма. Но след като открива неоспорими доказателства за реални жертви на приложението, тя трябва да намери начин да се спаси преди времето ѝ да изтече и да я застигне съдба, по-жестока и от смъртта.

Режисьор и сценарист на Обратно броене е Джъстин Дек. Продуценти са Зак Шилър (The Babysitter), Джон Рикард (Rampage: Унищожителите), Джон Морис (Instant Family). В ролите освен Елизабет Лейл (Имало едно време, You) са Питър Фачинели (Здрач), Ан Уинтър, Талита Бейтман, Тичина Арнолд, П. Дж. Бърн, Джордън Калоуей, Том Сегура, Чарли МакДермът и др.

Разберете точно колко време ви остава с Обратно броене в кината от 25 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата