1 коментар
The-Walking-Dead-season-5-banner

Плаващите мъртви – круиз

Отправете се на зомби океанско пътешествие.

„Живите мъртви“ са един от най-успешните сериали на всички времена в САЩ и това е причината феновете да могат да получат общо взето всичко, което пожелаят, с марката The Walking Dead лепната отгоре. Играчки, тениски, плакати, чаши, игри, химикалки, запалки, чанти, какво ли не, дори лампа, направена да прилича на разлагаща се зомби ръка. Изобретателността на хората, които искат да ви вземат парите, няма граници – доказва го и тази новина. През януари 2016 ще потегли тематичен корабен круиз, посветен на хитовия сериал!

Събитието ще се казва Walker Stalker Cruise и се организира от Норвежките круизни линии, Sixthman и организаторите на Walker Stalker Con. Ще се проведе в продължение на три дни и ще включва над 2000 пасажери, които ще плават от Маями до Бахамите, наслаждавайки се на игри, състезания с костюми, тематични събития, концерти и, разбира се, зомбита. Не на последно място, ще присъстват и актьори от сериала, които ще се снимат с феновете и ще дават автографи.

https://www.youtube.com/watch?v=m1-WCOBugG0

Вече са отворени предварителните продажби, като първите 1000 ще получат и литограф, подписан от Норман Рийдъс (Дарил). Цените варират от 750 до над 4000 долара на човек, което не е чак толкова скъпо за круиз със зомбита. Достатъчно големи фенове ли сте, за да се отправите на слънчево-кърваво пътешествие из Бахамите? Ето и сайтът на събитието за повече информация.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата