guardians of the galaxy holiday special

Подготовка за коледния епизод на „Пазители на галактиката“

Джеймс Гън и Дисни+ са ни подготвили интересна изненада.

Само след малко повече от ден ще видим специалния коледен епизод на „Пазители на галактиката“! Под режисурата на Джеймс Гън поредицата Guardians of the Galaxy се превърна в една от най-обичаните на Марвел – дотолкова, че освен трилогия от филми, чиито герои имат сериозно участие и в посестримите супергеройски продукции, тя пуска и специален коледен епизод.

В него пазителите ще посетят Земята по Коледа в опит да разведрят Питър след напускането на Гамора. Част от това разведряване ще се окаже и актьорът Кевин Бейкън, който ще играе себе си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът е направен като на шега, а сценарият е написан за три дни. Въпреки това първите отзиви са доста позитивни и смятат, че предложението си заслужава гледането, макар и очаквано да отстъпва от нивото на двата филма. Коледното настроение ще изобилства и можем да очакваме нещо различно от поредицата досега. Интересното е, че през голяма част от времето главните герои ще са Дракс и Мантис / Богомолката, които ще развият химията помежду им, зародила се във втората част. Питър Куил очевидно е център на сюжета, но останалите от отряда, включително новите герои, нямат много за правене.

„Пазители на галактиката: Коледния специален епизод“ ще бъде важен и защото ще подготви почвата за третия и последен филм от трилогията. Гън се възползва от възможността да представи някои елементи, за да може да не му се налага да ги обяснява в „Пазители на галактиката vol 3“. Ще стане ясно къде са били персонажите през последните няколко години, ще видим новия им кораб Бауи, както и нов член на екипажа – кучето владеещо телекинеза Козмо (в ролята – Мария Бакалова).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Премиерата е на 25 ноември по Disney+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата