1

Полет 7500

Затягайте коланите, защото ви очаква среща със свръхестественото на 15 километра височина.

Изображение с име: main1Един от сценаристите на „Изгубени“ Крег Росенбърг стои зад предстоящия свръстествен трилър „Полет 7500“ или само „7500“. Зад камерата ще застане майсторът на ужасите – японецът Такаши Шимизу, който преди години навреди на съня ни с поредицата „The Grudge“. Страхът явно ще е цел на филма, след като негов продуцент ще е Рой Лий – той пък стои зад култовия „Предизвестена Смърт“

Действието във филма вероятно ще се развива на борда на полет 7500, който изпълнява полет до Япония. След неочакваната смърт на един от пътниците, всичко останали на самолета започват да изпитват по един или друг начин свръхестествен феномен, който поражда у тях един въпрос – кой е следващият?

Изображение с име: SMITHМоже да се каже, че вече са правени десетки версии на тази история. Дали на самолет, в затворена стая, изоставен хотел, призрачен град или някоя друга локация. Имената на хората зад филма обаче вдъхват някаква надежда за един наистина страшен филм. Преди дни обявиха и някои от актьорите, които ще се снимат в продукцията. С техните имена в кюпа нещата изглеждат още по-обещаващи.

Райън Куонтън („Истинска Кръв“) и Ейми Смарт („Ефектът на пеперудата“) са Брад и Пиа Мартин – женена двойка, които са на борда на самолета заедно с дългогодишни приятели. Лесли Биб („Железен Човек“) ще бъде стюардесата Лора Бакстър, около която има много тайни и не се знае на коя страна е.

Освен тях ще видим и Джейми Чънг („Измислен свят“), Скаут Тейлър-Комптън („Хелоуин“), Крисчън Сератос („Здрач“) и Джери Ферара („Ентураж“). Информация за техните роли все още няма.

Изображение с име: 2

Райън Куонтън е особено оборотен в последните месеци. Освен към „Истинска кръв“, чийто пети сезон започва да се снима след броени дни, той е поел ангажименти към още 5 големи филма, които предстоят. Откъде намира време за всичко, не е ясно.

„7500“ е един от многото големи проекти на компанията Lionsgate, които те ще се опитат да продадат тази седмица на Американския Филмов Пазар в Санта Моника. Други такива, за които сме писали, са адаптацията на книгата „Игрите на глада“, на играта „Мъртвия остров“, както и дългоочакваният филм на Джос Уедън „Вила в гората“, който по последна информация ще излезе на 13 Април 2012.

Снимките започват следващата седмица, а, ако всичко върви по план, готовия продукт ще видим на екрана на 31 Август 2012.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата