1 коментар
Twin Peeks

Повече за мистерията на Туин Пийкс

Излезе книгата „Тайната история на Туин Пийкс“ от Марк Фрост, изд. „Бард“.

Изображение с име: Twin Peeks cПо книжарниците вече можете да откриете „Тайната история на Туин Пийкс“ – роман, който задълбочава мистериите на градчето, като не само обогатява първоначалния сюжет, но и подготвя феновете за предстоящия трети сезон. Автор е един от създателите на сериала, Марк Фрост.

Двайсет и пет години след разследването на агент Дейл Купър на смъртта на Лора Палмър ФБР попада на кутия с неизвестен произход. Кутията съдържа огромно досие…

Агентка на ФБР се заема да анализира документите от кутията, както и всичко свързано със странното градче Туин Пийкс. Трябва да определи и кой е авторът на досието. По време на разследването тя разкрива тайни за местните жители, както и няколко доклада от безследно изчезналия агент Дейл Купър, а също изрезки на статии от вестници, доклад от аутопсия и друга поверителна информация.

Какво се е случило след смъртта на Лора Палмър? И защо анонимен „архивар“ е съставил толкова пълно досие за Туин Пийкс и историята му?

Обогатена с над 100 цветни илюстрации и снимки, книгата дава отговор на много от загадките, поставени в първите два сезона.

Изображение с име: tp
Илюстрация от книгата – част от досието, което новият агент чете.
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата