avenue 5

ПР-катастрофа на повреден космически кораб

Трейлър за сериала Avenue 5 на HBO.

Преди време споменахме за потенциалния нов сериал Avenue 5 с Хю Лори в главната роля – космическа комедия на борда на космически кораб. Тогава не знаехме много, но трейлърът, пуснат наскоро, ни дава повече информация. Ще става дума за екипажа и гостите на туристическия космически кораб „Авеню 5“, които ще претърпят инцидент. И докато гостите са в паника, измъченият капитан и подчинените му ще направят каквото могат, за да стигнат благополучно до Земята и да запазят имиджа на големия инвеститор, направил всичко това възможно – Хърман Джъд (изигран от Джош Гад в по-гаден вид от всякога).

Бутон за зареждане на YouTube видео

От една страна, приветстваме сериала, защото имаме нужда от повече научна фантастика, както и от по-забавни сериали, ситуирани в бъдещето и космоса. От друга, никак не се радваме на ужасяващия режисьорски похват с подвижните камери, типичен за евтините комедии, плоските предвидими шеги и театралниченето. Засега изглежда, че „Авеню 5“ ще бъде лоша реализация на прекрасна идея. Разбира се, впечатлението ни на база един трейлър може да е абсолютно грешно, така че шанс трябва да се даде.

Снимките са проведени в Лондон, където живее и създателят на сериала, Армандо Янучи, известен и полезен на HBO с Veep.

Имаме и още една реклама, в която героят на Джош Гад е показан в пълния му блясък, за да ви даде по-добра представа за нивото на хумора в предстоящия сериал.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Премиерата е на 20 януари българско време по HBO и HBO GO.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата