blade runner black lotus

Предстои аниме по „Блейд Рънър“

„Блейд рънър: Черен лотос“ ще е с репликантка за главен герой.

„Блейд Рънър“ е обичан франчайз, но така и не успява да направи големи пари от киното. Може би като анимационен сериал ще има повече успех? На това се надяват създателите на Blade Runner: Black Lotus. Историята се развива между първия и втория филм, а протагонистката е репликант.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, превъзходните пейзажи от филмите не са пренесени в анимацията, но атмосферата е горе-долу докарана. Все още не знаем обаче дали историята ще си заслужава. Режисьор е Шимичиро Уатанабе, който направи и една от рисуваните предисторийки на „Блейд Рънър 2049“.

Годината в началото на трейлъра е 2032 – в хронологията на филмите това е след като Ниандър Уолъс купува корпорация Тайрел и започва да разработва подобрени репликанти, но преди забраната за репликанти да е отменена. Сюжетът на сериала се пази в пълна тайна и е разкрито единствено, че „Ел е женски репликант, създаден с мистериозна цел“.

Сериалът се прави за телевизия – adult swim, която излъчва също Rick & Morty и Final Space. Макар и да е профилирана в анимета, те са по-скоро комедии и пародии, докато „Блейд Рънър: Черен лотос“ изглежда доста сериозно.

Сериалът ще има 13 епизода и ще се излъчи през есента.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата