4 коментара
Kryv ot kryvta t

Продължава антиутопията на Нора Робъртс

Излезе романът „Кръв от кръвта“, книга втора от „Хрониките на вестителката“ на Нора Робъртс и изд. „Бард“.

Ако не сте пропуснали излизането на „Година първа“ преди няколко месеца, сигурно с нетърпение очаквате продължението на този роман. Вече и то е на пазара – „Кръв от кръвта“ продължава поредицата „Хрониките на вестителката“ от Нора Робъртс и се предлага както в хартиен, така и в електронен вариант.

На пръв поглед – обикновено семейство с обикновен живот. Но отвъд мирните предели на фермата витаят невъобразими сили на мрак и светлина…

Тринайсетгодишната Фалън Суифт почти не познава предишния свят. След като Гибелта избива милиарди хора, градът, в който са живели родителите й, е в руини. Пътуването е опасно – зловещи банди, наричани Воини на безупречната добродетел, търсят следващата си жертва. Онези като Фалън, които притежават дарба, са преследвани. Вече не може да се скрие, че тя е Вестителката.

В тайнствено убежище в гората започва обучението й. Неин наставник е Малик, чиито умения са трупани с векове. Фалън изучава древните начини за изцеление и бой,  среща елфи и феи и открива у себе си невероятни сили. А когато настъпи моментът, тя ще вземе меча и ще влезе в битка. Защото, докато порасне и се превърне в жена, светът вече никога няма да бъде цял.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата