BZMC Prezarejdane ttt

Продължава историята на БеЗуМЦите

На 20 януари излиза „БЗМЦ: Презареждане“ от Майкъл Грант, изд. Егмонт България

Първата част от трилогията „БЗМЦ“ започна обещаващо, но тепърва ни чакат още две части! Една от тях ще излезе още този понеделник – „БЗМЦ: Презареждане“ от Майкъл Грант ще бъде на пазара на 20 януари.

Мрежата на БЗМЦ е разбита след последната битка с близнаците Армстронг. Умът на Винсент е разпокъсан, а спомените му крият опасни тайни – тайни, заради които Леър, мистериозният лидер на БЗМЦ, няма да се спре пред нищо, за да защити.

Междувремено Бръмбъра контролира ума на Президента. Но да си играеш с разума е опасна игра. Последствията могат да излязат извън контрол, а близнаците Армстронг не са хора, които Бръмбъра може да си позволи да разочарова.

Наноботите са все толкова стряскащи и непредвидими както винаги. Но стената от тайни, която ги заобикаля, започва да се пропуква. Какво ще се разкрие? И веднъж, когато нещата се уталожат, дали някой ще е останал с ума си, за да ги осъзнае?

Романът ще се продава на цена от 9,90 лв. като едновременно с хартиеното издание ще се пусне и електронно, което можете да намерите в различни онлайн книжарници.

Последната трета част, „БЗМЦ: Апокалипсис“ се очаква да излезе през ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата