4 коментара
hellboy-2019

Разочароващ първи трейлър на Hellboy

Не е точно каквото очаквахме от рестарта на поредицата.

В навечерието на премиерата на „Аквамен“ виждаме първи трейлър за „Хелбой“ – новият римейк на поредицата от два филма, в която култовият комиксов герой беше изигран от Рон Пърлман, под режисурата на Гийермо дел Торо. Последният искаше да прави и трети филм, за да завърши своята трилогия, но студиото не му позволи, защото амбициите му бяха твърде скъпи.

Вместо това, Милениум решиха да рестартират всичко с нови имена, взеха Дейвид Харбър („Странни неща“) за главната роля, привикаха още Мила Йовович („Заразно зло“) и Иън Макшейн („Американски богове“), и тръгнаха да правят по-мрачна и сериозна версия. В първия трейлър не виждаме и помен от тези намерения извън по-натуралистично представеното насилие.

Бутон за зареждане на YouTube видео

По комиксите на Майк Миньола, Хелбой е хванат на тясно между световете на човешкото и свръхестественото. Той трябва да победи древна магьосница, която се е захванала със смъртоносно отмъщение.

Само отбелязваме, че голяма част от сцените на Hellboy са заснети в България, благодарение на Ню Бояна Филм. Снимките са се провели още в края на 2017 г.

Премиерата е на 12 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата