rhea seehorn

Рей Сийхорн в нова „умерена“ фантастика на Винс Гилиган

Гилиган разработва сериал за Apple TV+ с обичана актриса в главната роля.

Изображение с име: rhea seehorn bcsСлед като Ким Уекслър завърши своята роля в „Better Call Saul“, феновете на Рей Сийхорн ще имат възможност да я видят в нов сериал за Apple TV+, написан от Винс Гилиган, създателя на „Breaking Bad“ и разклонението „Better Call Saul“. Гилиган сподели, че новият проект няма да бъде свързан с престъпления или метамфетамини със син цвят, както предишните му сериали, но обещава, че този път ще бъде „забавно и различно“.

Сюжетът на сериала ще бъде умерена научна фантастика и ще се развива и снима в Албакърки. Припомняме, че кариерата на Винс Гилиган започва и респективно се развива в средата на 90-те и началото на 21-ви век с „Досиетата Х“, така че подобна тематика му е далече от чужда. Рей Сийхорн ще изиграе персонаж, който няма нищо общо с Ким Уекслър, но Гилиган се надява, че независимо от това феновете ще я приемат в новото амплоа. Tя също се докосна до свръхестествена тематика наскоро, като игра главна роля в епизода Not All Men от първия сезон на „Зоната на Здрача“ през 2019 г.

Гилиган разкри и някои подробности за сюжета, като каза, че светът се променя много рязко в първия епизод и след това става съвсем различен. Този свят ще бъде съвременен, но с неочаквани промени, които ще доведат до драматични последици в продължение на много епизоди.

Сериалът, който още си няма име, беше анонсиран през септември 2022 г., като Apple TV+ поръча два сезона. Рей Сийхорн, която се прослави с ролята си на Ким Уекслър, спечели няколко номинации за „Еми“ за най-добра поддържаща актриса в драма за своето изпълнение, включително и за тези догодина, които ги очакваме на 15 януари следващата година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата