Domyt na Hades

Рик Риърдън ви кани в Домът на Хадес

Четвъртата книга от поредицата „Героите на Олимп“ излиза на българския пазар на 14 октомври.

Феновете на Рик Риърдън могат да бъдат повече от доволни – новата му книга, „Домът на Хадес“ излиза в България само 6 дни след световната си премиера – на 14 октомври! От „Егмонт България“ и този път не разочароват почитателите на една от най-известните си поредици.

Злото настъпва. Пърси и Анабет, изглежда, са изгубени за всички и всичко в Подземното царство. Бродейки из смъртоносните дебри на Тартар, всяка една тяхна стъпка ги води към нова опасност. И ако по някакво чудо успеят да стигнат до Портите на Смъртта, там ще ги посрещне легион от кръвожадни чудовища.

Междувременно Хейзъл и екипажът на Арго ІІ са изправени пред труден избор. За да попречат на гигантите да въздигнат Майката Земя, те трябва да запечатат Портите на Смъртта от двете страни. Но, пита се Лео, ако Портите са залостени, как ще се измъкнат Пърси и Анабет? Да спасят приятелите си или да предотвраят ужасяваща война? – това е дилемата! По който и път героите да поемат, едно нещо е сигурно – в Подземното царството от злото не можеш да се скриеш.

„Домът на Хадес” е четвъртият роман в поредицата „Героите на Олимп“. След него ще има още една книга, с която Риърдън ще постави край на втората поредица от митичния и изпълнен с приключения свят на Пърси Джаксън. Заглавието й ще е „Кръвта на Олимп” и ще зарадва феновете през октомври 2014 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата