rogue-one-biletite-sa-v-pordajba

Rogue One пуска билети в понеделник

Предварителната продажба на билетите от 28 ноември дава шанс на феновете да се уредят още отсега с места за премиерата. Вижте и новия трейлър.

Малцина се съмняваха, че „Междузвездни войни: Епизод VІІІ – Силата се пробужда“ от миналата година ще бъде хит, но не бяха много и тези, които можеха да очакват приходите му да са толкова големи, че да стане третият най-печеливш филм на всички времена (след „Аватар“ и „Титаник“). Завръщането в далечната галактика обаче се оказа супер успешно и сега всяка година филмът на годината ще бъде с „Междузвездни войни“ в заглавието.

След по-малко от месец излиза първият антологичен филм от вселената на Star Wars, а именно „Rogue One: История от Междузвездни войни“. Той се позиционира непосредствено преди Епизод IV, когато група обикновени хора се събират, за да извършат нещо необикновено – да унищожат плановете за най-могъщото оръжие във Вселената на „Междузвездни войни“ – Звездата на смъртта. Тази група бунтовници ще се изправи срещу най-опасния злодей – самия Дарт Вейдър, чийто план да завладее Галактиката зависи от изграждането на това оръжие.

И тази година и най-малките фенове на междузвездната сага ще имат възможност да станат част от събитието. Най-новият филм ще има и дублирана версия. Историята на Джин Ерсо и бунтовниците, приели мисията да откраднат плановете на Звездата на смъртта, ще влезе в киносалоните и с българско озвучаване, за да даде шанс и на най-малките киномани да станат част от една много далечна Галактика. Вижте дублирания трейлър, за да получите представа как ще звучи цялото преживяване:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Днес в България, заедно с всички големи държави по света, беше обявен старта на предварителните продажби на билетите за първите прожекции на „Rogue One: История от Междузвездни войни“. От този понеделник, 28 ноември, феновете ще имат възможност да се наредят сред първите, които ще гледат киносъбитието на годината.

По случая от Лукасфилм/Дисни пуснаха нов, финален трейлър към филма, в който тук-таме показват и нови сцени (не се бойте, той няма да е дублиран). Включени са няколко кадъра в повече с андроида K-2SO, който е много вероятно да бъде не по-малко симпатичен от BB-8.

https://www.youtube.com/watch?v=mu282rjQLeo

„Rogue One: История от Междузвездни войни“ идва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

rogueonesw

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата