sharknado 2 ian ziering

Sharknado 3 вече е с име и премиерна дата

Ако мозъкът ви работи на английски, то сигурно вече сте си помислили „Oh, Hell No!“ Е, точно това е и името на филма!

Феновете на абсурдни летящи акули могат да се прегърнат от щастие – наближава времето за третия филм от суперхитовата поредица за малоумни – „Акулонадо“! Филмът носи името „О, мамка му, не!“, което, трябва да признаем, е доста адекватно и забавно по свой си начин. Sharknado 3: Oh, Hell no! ще се излъчи по родната си телевизия Syfy в сряда, 22 юли 2015, а в рамките на 24 часа след това – и в още 86 страни по света! Нямаме информация България да е сред тях, за щастие, но бройката е внушителна и е трудно постижима дори за най-големите телевизионни хитове.

Завръща се режисьорът Антъни Феранте, който ще направи продължение на „Акулонадо 2: Второто“. Този филм стана най-гледаната собствена продукция на Syfy на всички времена, като разби дори рекордите, поставени от първото „Акулонадо“. В третата част акулите ще отхапят част от Вашингтон, а после ще отидат на море в слънчева Флорида.

Sharknado_44

„Искахме третият филм да отиде смело там, където никой филм за акули не е стъпвал досега“, казва Крис Реджина, старши вицепрезидент на отдел „Програмни стратегии“ за кабеларката. „Акулонадо 3: О, мамка му, не!“ изобилства от същата тази безпардонност, която направи първите два филма толкова популярни и забавни.“

Името на третата част този път не е на феновете, а на „гений“ в екипа. Мислителят е Майк ДиГрация, определян като маркетинг гуруто на поредицата. Негови са и слоганите на предишните филми „Достатъчно приказки (Enough Said!)“ и „Акулите се случват (Shark Happens)“.

В главните роли отново са Иън Зиъринг като Фин и Тара Рийд като Ейприл. Каси Сербо ще е Нова, а Дейвид Хаселхоф и Бо Дерек ще се появят като бащата на Фин и майката на Ейприл. Марк Кубан и Ан Колтър ще са съответно президентът и вицепрезидентът на САЩ, страната, която за трета поредна година ще е опустошавана от кръвожадни акули, падащи от торнадата.

Очаквате ли проекта с жив интерес? Ще продължи ли поредицата да бъде хитова или я чака скоропостижен край?
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата