cher chaz bono

Шер прави хорър филм

Певицата с хитовете Believe и Bang Bang ще продуцира филма Little Bites.

Изображение с име: cherЕдна от музикалните легенди на САЩ – Шер – се е заела да прави хорър филм на име „Малки хапки“. Певицата има звездна кариера още от 60-те години насам и е единствената, постигала номер 1 в билборд чарта със свои песни във всяко от последните 6 десетилетия. Тя има успехи и в Холивуд, като дори държи Оскар за ролята си в Moonstruck от 1988 година, а неотдавна я гледахме и в Mamma Mia! Here We Go Again.

Сега The Hollywood Reporter докладва, че Шер и нейният син Чаз Боно, който също гради творческа кариера, ще влизат в ужасите с Little Bites. Проектът започва снимки още следващия месец, като в него участват немалко интересни лица. Сценарист и режисьор е рок музикантът Spider One, малкия брат на Роб Зомби. Сюжетът следва младата вдовица Минди (Кърси Фокс), която храни с плътта си чудовището Агиар (Джон Склароф), за да спаси дъщеря си Алис (Елизабет Каро). В състава още влизат Чаз Боно, Марк Кели, Линди Лароуз, Хедър Лангенкамп, Барбара Крамптън и Бони Арънс.

Последните три актриси вероятно са познати на върлите хорър фенове. Лангенкамп игра Нанси в „Кошмар на Елм Стрийт“, както и в неговите трета и седма част, появявала се е също в Hellraiser: Judgement и The Midnight Club. Крамптън също е постигнала известни успехи през 80-те с Re-Animator, From Beyond и Castle Freak – всичките вдъхновени от творби на Лъвкрафт. Арънс е по-ново попълнение – тя стана известна като Валак в „Заклинанието“ и „Монахинята“.

С интересните лица зад кадър и подкрепата на многобройните си фенове Шер може би ще направи нещо интересно. Не очакваме високобюджетен хит с широко разпространение, но все пак ще следим проекта с интерес.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата