being-human

Ще бъдем хора през Януари

Being Human се завръща през Януари, вероятно и с двете си версии.

Преди време обявихме, че и двете версии на „Да бъдеш човек“ ще бъдат подновени, съответно с втори сезон за американската и четвърти за великобританската. Вече имаме представа и кога ще стане това.

Being Human (US) се завръща в ефира на Syfy на 16 Януари. В новите серии Ейдан ще продължи борбата с миналото си, Сали ще се изправи срещу последствията от пропускането на вратата й към отвъдното, а Джош ще търси лек за своята болест, същевременно балансирайки с връзката си с Нора.

http://www.youtube.com/watch?v=I1EMRJubbMc

Гостуваща актриса за новия сезон ще бъде Дихен Лахман („Куклена къща“), която ще се превъплъти в древна вампирка.

Първи сезн постигна средно 1.81 милиона зрители на епизод, което за кабеларката е най-успешният резултат за премиерен зимен сериал от 2005 насам. А като прибавим факта, че 53% от зрителите са жени, „Да бъдеш човек“ се оказва най-гледаният от жени сериал за телевизията досега. Това вероятно се дължи на успехите на свръхестествените зад океана, които редовно бележат успехи сред зрителките.

Втори сезон ще се излъчва всеки Понеделник и ще се отдалечи още повече от великобританския си оригинал като сюжет. Оттук следва, че всякакви спойлери за бъдещото развитие на Being Human (UK) няма да важат за американската версия.

Колкото до оригинала от Великобритания все още няма конкретни новини, но неговото завръщане се очаква през същия месец, така, както е било винаги досега.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата