1 коментар
thor ragnarok-loki-closeup

Ще има втори сезон на „Локи“

Том Хидълстън ще продължи да играе бога-измамник.

Изображение с име: lokiОчаквахме всички сериали на Марвел и Disney+ да бъдат само по един сезон. Така бяха замислени първите два – „УондаВижън“ и „Сокола и Зимния войник“. Въпреки че WandaVision стана много успешен и отнесе доста номинации за награди Еми, продуцентите не се изкушиха да му предложат втори сезон. Затова никой не се е надявал „Локи“ да продължи с още един сезон, па макар и да е най-гледаният сериал от трите.

Да, ама не. С пускането на финала на първи сезон, Disney+ обявиха, че ще има още епизоди! Това става ясно и в пост-кредит сцената на последния епизод от тазгодишната партида, където ни се показва папка с печат „Локи ще се завърне във втори сезон“. Решението е малко неочаквано, но пък добре дошло за феновете. Явно тук и концепцията предполага продължение, тъй като историята не е завършена, а напротив, краят е такъв, че предполага още доста приключения.

В третия сериал на Дисни+ сюжетът се развива след събитията от „Отмъстителите: Краят“. Локи е избягал с Тесеракта от Ню Йорк, благодарение на връщането на отмъстителите в миналото. Той обаче бързо е арестуван от Властта над времевите вариации – организация, която съществува уж за да следи за правилния ход на времето. На Локи му е предложена сделка – да залови свой вариант от алтернативна времева линия на име Силви. Локи и Силви обаче решават да се съюзят и заедно да се обърнат срещу съществото зад ВВВ.

Стискаме палци втори сезон да бъде също толкова успешен и харесван, колкото първи.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата