outlander pilot horseback 1200 article story large

Ще увисне ли Клеър на бесилото в седми сезон на Outlander?

Трейлър за следващите серии на „Друговремец“.

Преди 8 години всички харесвахме Рон Мур заради успешния му сериал „Бойна звезда Галактика“, но въпреки това нямаше да повярваме, че най-големият му хит тепърва е предстоял в лицето на фентъзи историческия романс „Друговремец“. Но ето ни днес, с трейлъра за седми сезон, в който двамата влюбени Клеър и Джейми все още са живи и посрещат с гордо вдигната глава предизвикателствата на историческата си обстановка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Шести сезон беше съкратен заради пандемията от ковид, но пък затова седми беше удължен на цели 16 епизода. Те ще бъдат посветени на романа An Echo in the Bone от Диана Габалдън. В сериите ще се завърнат някои познати лица като Греъм Мактавиш като Дугъл Маккензи – мъртвия чичо на Джейми. Лоте Вербек пък отново ще бъде Дънкан, а Стивън Крий – Иън. Андрю Уип, Нел Хъдсън и Лейла Бърнс се завръщат като бащата на Джейми, Логхер и Джоан Маккими. Ще имаме и нови персонажи, сред които Мърси – свободна чернокожа, която се изправя срещу трудностите на живота в колониална Америка, или пък Род Хелът, който ще изиграе предателя Бенедикт Арнолд. Към състава се присъединява и Чарлс Вандервурт („Изгубени в космоса“) като порасналия Уилям Рансъм. Уилям се появи в трети сезон като син на Джейми.

Все още не се знае дали ще има осми сезон, но предвид издръжливостта на сериала досега и предстоящото разклонение за родителите на Джейми, вече няма да се учудваме на добрите новини за Outlander.

Премиерата на 7 сезон е през лятото на 2023 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата