outlander pilot horseback 1200 article story large

Outlander завършва с осми сезон, но ще има разклонение

Сериалът „Друговремец“ успешно ще завърши своята история с още един сезон след предстоящия седми.

Изображение с име: outlander2posterВ днешно време е рядкост да видим сериал, който да продължи цели 8 сезона и след това да завърши успешно. Outlander е пример за такъв. Примиерата на седми сезон ще бъде чак през лятото на тази година, но телевизията продуцент вече знае точно какво ще прави по-нататък. Поръчан е осми сезон за догодина, който ще бъде последен за сериала. На сценаристите е дадено достатъчно време да приключат сюжета подобаващо, феновете вероятно ще останат доволни.

Нещо повече, въпреки че сериалът ще свърши, това няма да е краят. Готви се нов сериал на име Outlander: Blood of My Blood. Той ще бъде предистория, която ще разкаже за родителите на Джейми.

„Друговремец“ разказва за медицинската сестра от Втората световна война Клеър Рандал, която открива времеви портал към миналото. Там тя се влюбва в шотландския воин Джейми, с когото има и дъщеря. Сериалът върви от 2014 година насам, устоя на пандемията и всякакви сътресения през годините и тепърва има да показва последните си два сезона.

„Друговремец: Кръв от кръвта ми“ ще разкаже любовната история на Елън Маккензи и Браян Фрейзър – майката и бащата на Джейми. Въпреки че предисторията няма книжен оригинал, както сериала-майка, авторът на книжната поредица „Друговремец“ Диана Габалдон ще помага и за разклонението като консултиращ продуцент. Сюжетът ще се развива през 1721 година и ще се върти около въпроса на какво е готов човек за любовта във време, в което любовта е лукс. Вероятно в него няма да има пътуване във времето, така че ще попадне извън обхвата на сайта ни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата