1 коментар
the-walking-dead-season6

Ще живеят ли Рик и Мишон?

Пълен трейлър за The Walking Dead: The Ones Who Live, който ще довърши историята на Рик и Мишон от сериала-майка.

Мнозина се отказаха от „Живите мъртви“ в 9-ти сезон. От една страна, сериалът беше отдавна тръгнал да залязва, от друга – главният му актьор, Андрю Линкълн, напусна. Въпреки че The Walking Dead винаги е бил с огромен набор от актьори и персонажи, Рик си остана този, с когото публиката най-много се идентифицираше. Разбира се, жалко за напусналите, защото 9-ти сезон се оказа моят любим от целия сериал, но това е друг въпрос.

Сега важното е, че историята на Рик и Мишон най-накрая ще бъде завършена. Не във филми, както навремето се планираше, а в минисериал, озаглавен „Живите мъртви: Тези, които живеят“. И тази седмица излезе доста надъхващ трейлър за него, най-накрая показващ смислени кадри от този изпълнен с екшън и напрежение епилог.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Виждаме и завръщането на Полиана Макинтош като Джадис, похитителката на Рик, както и остарелия Тери О’Куин от „Изгубени“ в интересна роля. Като цяло, очакваме Мишон зрелищно да размаха меча като за последно, а Рик да тъгува по нея и изгубеното си семейство. Двамата явно ще прекарат доста време разделени, което пък обещава, че срещата им ще бъде още по-драматична, а Андрю Линкълн и Данай Гурира ще имат повече възможности да блестят с актьорски талант самостоятелно.

Синопсисът твърди, че The Walking Dead: The Ones Who Live „представя епична любовна история на двама герои, променени от променен свят. Държани далеч един от друг. От неустоима сила. От призраците на това, което са били. Рик и Мишон са хвърлени в друг свят, построен върху войната срещу мъртвите… И в крайна сметка, война срещу живите. Могат ли отново да се намерят взаимно и всеки сам себе си на място и в ситуация, каквато не са познавали досега? Врагове ли са? Любовници? Жертви? Победители? Един без другиго, те живи ли са изобщо – или ще се окаже, че и те са живи мъртви?“

Хубавото е, че няма да чакаме много дълго, за да видим какво ще стане с Рик и Мишон – сериалът се завръща на 25 февруари.