1 коментар
solos

Solos обещава 8 вдъхновяващи изпълнения в 7 истории.

Очаква ни нов сериал-антология с известни актьори.

Напредъкът на технологиите несъмнено внася огромни улеснения в живота ни, но дали не ни превръща в самотници? Този въпрос ще си зададат героите в новия сериал-антология на Amazon Prime, наречен Solos. Очевидно сниман по време на пандемията, той си позволява някои от най-големите звезди в момента да изпълнят главните роли и мнозина вече го сравняват с Black Mirror, макар и само на база трейлър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Историите са различни, но явно между епизодите все пак ще има връзка – Антъни Маки и Хелън Мирън си спомнят едно и също ръкостискане. Дали не става дума за прераждане, или пък за прехвърляне на спомени? Ще бъде ли сериалът метафора за развитието на човечеството? Изглежда сигурно, че ще има някаква смела концепция, обединяваща седемте серии, но да видим каква ще е тя. При всички положения, изпълнението на главни роли от звезди като Морган Фрийман и Ан Хатауей ще привлече зрители и ще вдигне класата.

Синопсисът гласи следното: „Solos изследва странните, красиви, сърцераздирателни, смешни и чудни истини за това какво е да си човек. Изиграни от осем от най-добрите актьори на нашите времена, тази антология се простира върху настоящето и бъдещето ни с теми като пътуване във времето, ботове с изкуствен интелект, самотни пътувания до най-отдалечените крайща на вселената, коварни умни домове, мистериозна стая за чакане, процедури по оплождане от близкото бъдеще и нелегални транспланти на спомени – всичко това, за да освети по-дълбокото значение на връзката между хората. Тези истории доказват, че дори в най-изолираните ни моменти, в най-отчайващите условия, ние оставаме свързани чрез човешките си преживявания“.

Седемте епизода на „Самотници“ ще излязат накуп по Amazon Prime на 21 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата