1 коментар
star trek online title

Star Trek Online вече е безплатна

След близо 2 години платен достъп до сървърите, играчите вече ще могат да се включват във вселената на „Стар Трек“ безплатно.

Изображение с име: star trek online„Стар Трек“ е може би най-успешният научно фантастичен бранд по целият свят. Затова и никой не се изненада, когато преди 2 години стартира Star Trek Online. Срещу сравнително скромни суми фенове и геймъри можеха да се потопят във вселената на емблематичния сериал и заедно да творят историята в него.

Мъката за техните портмонета вече свърши! MMORPG-то вече е безплатно и всеки може да се включи, без да дава и стотинка. Разбира се, опцията да играеш срещу заплащане си остава, както и парите на вече платилите си няма да се изгубят. Просто те ще получат повече екстри.

Играчите, възползващи се от безплатния достъп, имат статут на сребърни играчи. Те имат равен достъп до мисии и кораби със златните, но техните акаунти страдат от някои ограничения като по-малко слотове за герои, по-малък капацитет за събиране на енергийни кредити и предмети. Освен всички други екстри, златните членове се радват на приоритетен достъп до сървъра и възможност за получаване на специални награди.

Star Trek Online се отличава от другите игри в този жанр с оригинални мисии и много възможности за играчите. Те могат да се превърнат във висш офицер от Звездния флот, да изследват дълбините на Космоса, да посещават екзотични планети и космически кораби. Пълната персонализация на героя позволява да се създадат уникални команди, раси и униформи за него. След минаването на определено ниво, играчът ще може да се превъплъти и в клингон, като на новия му герой ще бъдат дадени нови възможности за мисии и пакости, насочени срещу Федерацията.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата