star trek prodigy

Star Trek: Prodigy подновен за втори сезон

Анимационният сериал се радва на успех.

На 28 октомври тръгна нов „Стар Трек“ сериал – „Стар Трек: Чудо“. Засега на платформата Paramount+ са качени три епизода, от първи сезон остават още седем. Два ще бъдат излъчени в близките дни, а останалите 5 – от шести януари догодина. Анимационният сериал разказва за група извънземни тийнейджъри от Делта квадранта, които попадат на изоставен космически кораб – „Протостар“. Те се качват на него, за да избягат от робство, а там се запознават с капитан Джейнуей (или поне нейната холограма с изкуствен интелект).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно сериалът е допаднал на абонатите на платформата, защото той вече е подновен за втори сезон. Продуцентите казват, че това е най-успешната премиера на детски сериал по Paramount+. Идеята е следващите 10 епизода да излязат в края на 2022 година.

По някое време след края на първи сезон, сериите ще бъдат излъчени и по Nickelodeon – може би дори и по българската му версия. Не се знае обаче кога, както и дали ще стигне официално до нас. При всички положения, ако сериалът е наистина хитов, все ще се намери начин да се разпространи официално по целия свят.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата