1 коментар
star-trek-lower-decks

Star Trek тийзъри от Комик-кон 2022

Вижте рекламите за „Стар Трек: Пикард“ трети сезон и „Стар Трек: Долните палуби“ трети сезон.

„Стар Трек“ вселената е в най-добрата форма, в която някога е била – никога преди не са излизали такива купища сериали накуп. Предлага се по нещо за всеки – с нови и стари персонажи, игрални и анимационни. Затова е и логично франчайзът да се промотира на събитие като San Diego Comic-Con. Имаме само две реклами, но пък са вълнуващи.

Започваме със „Стар Трек: Пикард“. Този сериал хем връща познати лица от най-обичания Стар Трек сериал, хем ги поставя в понякога будещи недоумение сюжети и атмосфера. Уж идеята му беше да бъде доста нов и различен, а не просто продължение на „Стар Трек: Следващото поколение“, но трети сезон ще бъде именно продължение на „Стар Трек: Следващото поколение“. Не че някой има нещо против да види отново познатите лица от сериала, излъчван преди 30 години, особено предвид смесените чувства, с които възприехме втори сезон, както и предвид факта, че трети сезон на Star Trek: Picard ще е последен и представлява единствената възможност да се случи това носталгично събиране. Само стискаме палци епилозите за персонажите да си струват, тъй като в първите два сезона вече видяхме няколко притеснителни момента, например този със Седем и Ичеб.

Въпреки че сезонът вече е заснет, все още явно няма готови за показване кадри от него. За сметка на това виждаме тийзър с всички красиво остарели важни актьори в униформи и с по някоя важна за тяхната поява реплика. Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За сметка на скромния тийзър за „Пикард“, разполагаме с пълен трейлър за трети сезон на „Стар Трек: Долните палуби“. Очакват ни нови вълнуващи приключения, забавни моменти, както и посещение в Космическа станция 9.

Нещо, което няма да видите в този трейлър, е че втори сезон на „Стар Трек: Странни нови светове“ ще включва нещо наистина странно – епизод-пресичане със „Стар Трек: Долните палуби“. В него ще има както жива актьорска игра, така и анимация. Актьори от анимационния сериал ще се появят и на живо. Не е много ясно какво точно ни се готви, но сигурно ще бъде интересно. Премиерата на втори сезон от Star Trek: Strange New Worlds обаче все още е далеч.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Star Trek: Picard трети сезон се очаква в началото на 2023 година, а Star Trek: Lower Decks се завръща на 25 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата