Poster Every Day

Свръхестествено-разнолика романтика

От 2 март по кината тръгва „Всеки ден“.

Рядко се случва по кината изведнъж да се появи филм с фантастичен елемент, за който да не сме чували нищо, но от време на време разпространителите ни изненадват. Така ни завариха неподготвени за свръхестествената драма „Всеки ден“.

16-годишната Райнън се влюбва в мистериозен дух на име А, обитаващ различно тяло всеки ден. След като между тях се създава изключително силна връзка, Райнън и А се опитват да се намерят всеки ден, като никога не могат и да предположат какво ще донесе следващият ден. Не след дълго реалността на това да обичаш човек, който мени тялото си на всеки 24 часа, започва да проявява и отрицателната си страна и двамата трябва да направят най-трудния избор в живота си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът е адаптация на роман-бестселър и фактът, че ще бъде широкоразпространен, вместо показан на някой фестивал, означава, че явно има качества. Критиката не е доволна, че интересната метафизична концепция е принизена до недотам дълбока любовна история, но пък оценява приноса й за това тя да бъде по-нестандартна, както и разнообразния млад актьорски състав. В продукцията не са замесени кой знае колко известни имена, а таргет-публиката са тийнейджърите, но това не пречи да се пробва и от по-големите.

Премиерата на Every Day е на 2 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата