2 коментара
Defiance-Syfy1

Syfy пусна нов трейлър на „Съпротива“

Кадрите напълно отговарят на високите очаквания, които всички имаме към този проект.

От много време насам сме яко надъхани за новия сериал „Съпротива“, който ще се развива в постапокалиптичен Сейнт Луис (в бъдеще наречен Съпротива), населяван от 7 различни раси. Вече имаме и трейлъри, които, ако им се вярва, показват, че сериалът ще оправдае всички надежди, които му възлагат запалените фенове на жанра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Честно казано, всичко изглежда чудесно. Изглежда, ще имаме подходящ баланс между драма, екшън, епос и фантастика, ефекти и режисура на нивото на „Бойна звезда Галактика“, обещаващ саундтрак и най-накрая – космос и извънземни като едно време. Гримът и протезите им не изглеждат супермодерни и скъпи, но дори това отчитаме като плюс – спомнете си „Вавилон 5“, „Фарскейп“ и другите класики от 90-те, където нивото беше същото, но това ни най-малко не пречеше на величието на изброените сериали. Остава само и да имаме поне един сюжет на космически кораб, за да се разтопим от кеф.

Нищо чудно, че всичко изглежда толкова добре. Първо, главни действащи лица в екипа от сценаристи са Рокне О`Банън („Фарскейп“) и Майкъл Тейлър („Мъртвата зона“, „Бойна звезда Галактика“, „Каприка“). Второ, в проекта са инвестирани големи пари, а обхватът му не се ограничава само до телевизията – ще има и онлайн игра, чието действие пък ще се развива в Сан Франциско.

Defiance ще започне на 15 април (16-ти наше време) с двучасова премиера, а следващите му епизоди ще се комбинират с остатъка от сезона на „Хранилище 13“ – най-добрият избор за телевизията, тъй като именно той е с най-добри рейтинги. Ако поставянето на двата сериала в една и съща вечер, паралелната игра и огромният потенциал на сериала не са достатъчно добра комбинация за това „Съпротива“ да оцелее и да ни радва дълго време, то телевизията като среда за най-доброто от фантастиката е обречена.

Припомнете си и първия трейлър:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=tR8MXmEKPRM

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата