7 коментара
stargateuniverse-ends

Syfy спира Старгейт Вселена

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011.

Изображение с име: Stargate-Universe_equipe

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011. Дебютиралият с първи филм „СГ1“ – Старгейт, започна през 1997 и по-късно даде началото на „Старгейт Атлантис“. Понастоящем приключил, по-късно продължава със Старгейт Вселена. В момента във вторият си сезон, той все още не може да привлече положителните отзиви, които сценаристите са очаквали.

Възможно е слабо изгряващият сериал да дължи „популярността“ си и на героите, които наистина по-трудно будят симпатии в сравнение с колегите си от СГ1 и Старгейт Атлантис. За тези от вас, които сте се забавлявали с предишните Старгейт филми, но не и с  „Вселена“, сме сигурни, че това и за вас е лоша новина. В края на краищата, след повече от 340 епизода, съдбата на тази история, ни навежда на мисълта, че Старгейт поредицата може да приключи, което определено не е добра новина.Изображение с име: STARGATE UNIVERSE--"Cloverdale" Episode 205--Photo by: James Dittiger/Syfy

И все пак, SGU продължи повече отколкото Firefly 🙂

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата