Teorii-za-poleta ttt

Теориите продължават да се развиват в Метрозоната

На 10 февруари излиза „Теории за полета“, продължението на „Уравненията на живота“ от Саймън Мордън, изд. „Колибри“.

Изображение с име: Teorii-za-poletaИзлязлата миналата година „Уравненията на живота“ се оказа доста забавна научно фантастична книжка, в която борбата между японската мафия и главния герои пося смърт и разруха из последния останал град на Земята.

На 10 февруари ще видим как продължава историята на Метрозоната. Саймън Мордън и ИК „Колибри“ издават „Теории за полета“.

Добре дошли в Метрозоната! В момента имаме технически проблеми и се сблъскваме с крайни прояви на насилие. Моля, докладвайте на остатъците от властта за всичко, което ви се стори подозрително.

Теорема: Петрович има много тайни.
Доказателство: Първо, например как да създаде антигравитация. Второ, той е скътал разумна компютърна програма на скрит сървър – същата програма, която преди няколко месеца едва не унищожи Метрозоната.

Теорема: Градът се разпада.
Доказателство: Хората от Външната зона искат онова, което притежават гражданите на Метрозоната. А сложат ли ръка върху него – да го изравнят със земята. Сега, когато сърцето на града е разрушено от Новия джихад на машините, Външните най-накрая съзират своя шанс.

Теорема: Тези събития са свързани помежду си.
Доказателство: Някой се опитва да убие Петрович и за да го направи, е готов да потопи целия град.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата