amazon-the-boys

The Boys е подновен за втори сезон

Вижте и последния трейлър за първи сезон.

Една от новините на Комик-кон, която не намери място в голямата обща статия, е подновяването на сериала The Boys за втори сезон. Чудите се защо още не сте го гледали? Със сигурност, защото още не е излязъл. Но продуцентите му от Amazon Prime са толкова уверени в успеха му, че отсега гарантират бъдеще за него.

Сериалът „Момчетата“ е адаптация на култов комикс от Гарт Енис и Дарик Робъртсън, в който супергероите са корумпирани и егоистични и често използват силите си за своя собствена изгода. Нещо повече, те са собственост на корпорация, която също търси начин да ги експлоатира за пари – със снимане на филми, отдаването им под наем на градове, които се нуждаят от защита и други услуги срещу заплащане. Изпълнителен продуцент и основен сцеранист на адаптацията е Ерик Крипке от „Свръхестествено“.

Към тази новина имаме и нов, последен трейлър към първи сезон, в който напълно се разкрива колко ужасни хора са главните герои всъщност.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според официалното резюме на сюжета, „Момчетата“ е забавен поглед върху това какво се случва, когато супергероите – популярни като знаменитости, влиятелни като политици и обожавани като богове – злоупотребяват със силите си, вместо да ги използват за добро. Безсилните се изправят срещу супер силните, а Момчетата се отправят на героично пътешествие да разкрият истината за Седемте и за Воут – гигантския конгломерат, който менажира кариерите на супергероите и покрива техните мръсни тайни. Момчетата са Хюи (Джак Куейд), Били Бутчър (Карл Ърбан), Майчино мляко (Лаз Алонзо), Френчи (Тоумър Капон) и Женската (Карън Фукухара). Саймън Пег гостува като бащата на Хюи.

Премиерата е съвсем скоро – на 26 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата