The-Magicians

The Magicians и Fear the Walking Dead – подновени

„Магьосниците“ и „Пази се от живите мъртви“ ще имат съответно трети и четвърти сезон.

Два нови успеха на телевизионния фронт – Syfy са подновили своя (сравнително) хитов сериал „Магьосниците“ за трети сезон, а AMC продължава разклонението на The Walking Dead „Пази се от живите мъртви“ за четвърта поредна година.

The Magicians изненадващо се оказа най-успешният продукт от новата вълна на Syfy. Всички космически опери, които тръгнаха с голяма кошница, не отговориха на очакванията, докато това скромно младежко фентъзи взе че ги надви всичките. И той не минава заветния милион зрители, но е с най-добри рейтинги от всичко друго по тази телевизия. Последният епизод на втори сезон предстои да бъде излъчен, но засега изглежда че публиката от първи сезон не само е запазена, но и е разширена с 3% (число, което вероятно ще се покачи след финала), докато ръстът в ключовата демографска група е 15%. Рядко се случва зрителите да се увеличат след първата година, особено на Syfy, така че подновяването не е изненада за никого.

При Fear the Walking Dead положението е още по-добро – там трети сезон още не е започнал, но вече се готвят за четвърти. Дейв Ериксън няма да се завърне като главен сценарист, защото иска да разработва нови проекти, но на негово място ще дойдат Андрю Чамблис и Иън Голдбърг от Once Upon a Time. Скот Гимпъл остава като изпълнителен продуцент, така че не би трябвало да има особено резки промени. Сериалът е вторият най-успешен на АМС (познайте кой е първият) и един от най-успешните за кабеларките въобще. Трети сезон, по който все още работата тече, ще започне да се излъчва на 5 юни с два епизода един след друг.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата