ahs gaga

Тийзър за American Horror Story: Hotel

Информация за следващия сезон на „Зловеща семейна история“

Мистериозни тийзъри със смущаващи сцени започват да наводняват мрежата, а това означава, че новият сезон на антологията American Horror Story наближава. Както знаете, главната роля в него ще се изпълнява от Лейди Гага, а подзаглавието е „Хотел“. Джесика Ланг ще си почине този сезон, но слуховете за край на кариерата й са силно преувеличени и не е невъзможно тя да се завърне в някоя друга година. Франсис Конрой също е заета с друг сериал, но Сара Полсън, Еван Питърс, Мат Боумър, Анджела Басет и Кати Бейтс ще се завърнат. Те ще играят съответно хиподермичната Сали, г-н Март, Донован, Рамона и Айрис, съдържателката на хотела. Нови лица ще бъдат Шайен Джаксън и Макс Грийнфилд. Уес Бентли и Клои Севини също ще се завърнат.

Първият по-дълъг тийзър за American Horror Story: Hotel е направен от фен, но и показан на презентацията на Раян Мърфи на Комик-кон. Той включва сцени от клипове на Лейди Гага, подходящи за сериала, но не показва нищо от сезона и вероятно няма нищо общо с историята му.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Противно на очакванията, в новия сезон няма да има песенни изпълнения както нерядко досега. Раян Мърфи е заявил, че се е освободил от желанието да прави такива във Freakshow и сега ще търси нещо различно. Това означава, че певицата в главната роля няма да показва този си талант. Въпреки това, героинята на Лейди Гага е силно свързана с модата, така че модните дизайнери на сериала се трудят здраво, а шантавите дрехи, с които Гага е известна вероятно ще вдъхновят част от тоалетите й и за „Зловеща семейна история“.

Сценаристът е потвърдил също, че Анджела Басет и Сара Полсън ще играят злодеи като част от политиката му да се търсят различни роли за повтарящите се актьори.

На Комик-кон Мърфи е разказал и за новия си сериал, Scream Queens с Ема Робъртс и Джейми Лий Къртис. Той не е фантастика, но също изглежда доста интересен. В него ще става дума за колежанско сестринство, преследвано от сериен убиец, като дори актьорите все още не знаят кой е той (снимките още текат), но във всеки епизод ще умира по един главен герой.

„Кралиците на писъка“ започва през септември, а „Зловеща семейна история: Хотел“ – през октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата