inhumans

Тийзър за Inhumans

Сериалът на Марвел обещава епичен семеен конфликт.

Преди време ви разказахме за подготовката на Марвел за най-грандиозния им сериал досега – Inhumans – толкова обещаващ, че в САЩ първите му епизоди ще се прожектират две седмици по IMAX кината, преди да се излъчат по телевизия ABC.

Цялата тази подготовка вече дава резултат – имаме първи тийзър, в който виждаме логото и чуваме как един от персонажите подготвя централния конфликт на историята, като подкокоросва сестра си за оказване на съпротива срещу баща им и освобождаване на всички нехора.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Е да, нямаме реални сцени от сериала, но на първо време – толкова. И този кратък диалог е достатъчен, за да зариби феновете отвъд океана, където героите от комиксите са сравнително популярни. За тези, които се дразнят от липсата на кадри и краткостта на тийзъра, пък е вълнуващо да чуят любимия си злодей от „Игра на тронове“, Иуън Рион в следващата му роля. Горе виждате и снимка на основните герои от кралското семейство на нехората.

Все още нищо не се споменава за кино премиера в България, но бихме се обзаложили, че Fox няма да закъснеят с излъчването на епизодите – те са доста бързи и с „Агентите от ЩИТ“. Друго ще си е обаче да има IMAX прожекция на пилота…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата