3 коментара
the walking dead 52989

Тийзър за новите епизоди на The Walking Dead

„Живите мъртви“ се завръщат с последните 6 епизода от 10-ти сезон.

Коронавирусът и падащите рейтинги разбъркаха доста сериозно плановете на АМС за „Живите мъртви“. Доскоро сериалът изглеждаше сякаш вечно ще кара по една и съща схема – с по 16 епизода на сезон, разделени на 2 половини по 8. Наскоро обаче от телевизията обявиха, че сериалът ще се ориентира към приключване, като 11-ти сезон ще е последен. За сметка на това, сезоните вече се делят на три третини по между 6 и 8 епизода. Така десети сезон неочаквано осъмна удължен с 6 бонус епизода, чието излъчване предстои съвсем скоро. Ето и тийзър към тях:

https://www.youtube.com/watch?v=1vr2z7_Z2OA

За съжаление, няма сцени, но пък виждаме всеки от главните герои с важна реплика. Отделянето на специално внимание на индивидуалностите в групата е в духа на сезона, тъй като поради пандемията епизодите няма да показват толкова общностите, колкото ще са отделни истории за всекиго от тях с минимално количество актьори на снимачната площадка.

Разбира се, това не означава, че историята ще замре и общият сюжет ще остане на заден план. В края на миналата година беше пуснат друг промо материал, в който актьорите разиграваха една от предстоящите сцени в онлайн разговор.

https://www.youtube.com/watch?v=2ClapRK3TSM

Междувременно, върви трескава подготовка за филмите с Рик Граймс, като се очаква снимките на първия да протекат напролет. Режисьорът се надява той да бъде готов за края на 2021 г., но не обещава.

Новите 6 епизода обаче имат официална премиерна дата – 28 февруари. Сигурно дотогава ще излезе и трейлър.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата