killjoys

Тийзърчета за последния сезон на Killjoys

В пети сезон ще видим завършек на сюжета.

Наближава последният сезон на сериала „Ловци на глави“, по-познат като Killjoys. В него героите ще открият, че с вярвали в лъжи, и ще се изправят срещу края на галактиката за последен път! Излязоха две нови тийзърчета по случай обявяването на премиерната му дата – 19 юли. Едното е от Syfy, а другото от Space – двете телевизии продуцират и излъчват епизодите съответно в САЩ и Канада.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Миналият сезон сюжетът захвърли всякаква логика и предпочете просто да се забавлява и да експлоатира чара на персонажите и актьорите си. Въпреки това, все още има някаква основна нишка, която трябва да бъде завършена. Анийла със сигурност ще има важна роля в нея, което ще даде още повече възможности на Хана Джон-Камен да блести. Ще бъде интересно и да видим Господарката, която се оказа основният злодей в сянка.

Killjoys се развива в бъдещето, в системата на Куад, където класови борби и мистериозни субстанции заплашват цялата вселена, а трио ловци на глави се мъчат да правят правилното нещо, докато изкарват по някой лев. През 2017, когато спряха Dark Matter, на този сериал му поръчаха 2 сезона накуп и обявиха, че петият ще е последен. Именно него очакваме сега.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Отново, пети сезон започва на 19 юли американско време, което значи, че на 20-ти първият епизод ще е стигнал до нас по един или друг начин.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата