1 коментар
star trek picard

Тийзъри за третите сезони на Star Trek: Lower Decks и Star Trek: Picard

Стар Трековете продължават с пълна пара.

Ренесансът на „Стар Трек“ вселената продължава. Тази седмица излязоха тийзъри за два от сериалите в нея – носталгично-осъвременения „Стар Трек: Пикард“, който разказва за старините на най-обичания капитан от всички сериали досега, и анимационния „Стар Трек: Долните палуби“.

За да задържим вниманието ви върху новината по-дълго, започваме с анимацията – Star Trek: Lower Decks. На главните герои от приключенската комедия им предстои голям подвиг –  да отвлекат космическия кораб USS Cerritos. В края на втори сезон капитан Фрийман беше арестувана по обвинение за колаборационизъм с клингоните. Тя е убедена, че в крайна сметка ще бъде оневинена, но все пак предстои да видим дали и как ще стане това. Трети сезон ще излезе през май месец и ще има десет епизода. Отново ще има познати гостуващи актьори – Джонатан Фрейкс ще озвучи капитан Райкър, а Алис Крайдж – боргската кралица. Вече имаме и подновяване за четвърти сезон.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с трети сезон на „Стар Трек: Пикард“ – и там излезе тийзър, въпреки че втори сезон дори още не е приключил. Както знаете, двата сезона се снимат един след друг, но третият ще бъде последен. И в него ще бъдат въплътени всички мечти на феновете на „Стар Трек: Следващо поколение“ – почти целият актьорски състав ще се завърне за едно последно приключение. Патрик Стюарт, разбира се, изпълнява главната роля, ще се завърнат Брент Спайнър, Джонатан Фрейкс и Марина Сиртис, които вече видяхме в първи и втори сезон, но също така и отдавна чаканите Майкъл Дорн (клингона Уорф), Гейтс Макфадън (доктор Бевърли Крашър) и Левар Бъртън (Джорди ла Фордж). Все още остават 4 епизода до края на текущия сезон, а до премиерата на третия ще мине около година, но Paramount+ не пропускат шанса да ни развълнуват още отсега.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата