Doom-Patrol-Teaser-Trailer-Posters

Titans и Doom Patrol са обречени

Поредните жертви на реструктурирането в HBO.

Изображение с име: titans-posterHBO продължават да сеят смърт наляво и надясно сред своите продукции – явно са решили да си останат само с House of the Dragon и The Last of Us. Поредните жертви са комиксовите сериали „Титани“ и „Прокълнат патрул“. Техните излъчващи се в момента четвърти сезони ще бъдат последни. Titans и Doom Patrol са показали първите шест епизода от текущите си сезони и им остават по още 6, които ще излязат по някое време тази година. След това повече няма да има.

Хубавото е, че сценаристите и на двата сериала са се усетили отдавна накъде духа вятърът в тази проклета компания, а и официалното потвърждение идва достатъчно рано, така че са подготвили финалните епизоди на сезоните да бъдат последни и за сериала.

Джеймс Гън, който е нает да ръководи развитието на новата ера на DC филмите и сериалите, пусна туит, в който специално натърти, че няма нищо общо със спирането на тези два сериала. Решението за това е било взето преди той да се качи на борда.

Остава още един игрален сериал на DC в HBO – Peacemaker. Неговият втори сезон все още не е отменен и засега няма такива изгледи, но кой знае какво ще стане след него.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата