1 коментар
Syfy-logo-banner.JPG

Трейлър за предстоящия нов сериал „Ловците“

Задава се нов сериал с извънземни по SyFy !

Със завръщането на „Досиетата Х“ на нас ни изглежда малко странно да се стартира тепърва нов тв-сериал относно извънземни конспирации и потенциална заплаха от инвазия, но определено не така мислят от американската телевизия за научна фантастика Syfy.

Техният нов проект The Hunters („Ловците“) е базиран на популярните романи от Уайтли Страйбър Alien Hunters и, въпреки че не е особено добре познат автор у нас, се оказва, че отвъд океана е доста сполучлив писател. Главен продуцент ще бъде Гейл Ан Хърд, позната от други телевизионни проекти като „Живите мъртви“ и „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“.

В главните роли ще видим Нейтън Филипс в ролята на Флин – агент от ФБР с тъмно минало, който се опитва да разкрие отвличането на съпругата си. Бритни Олдфорд ще играе Рейгън, която явно ще бъде оперативен агент на правителството, занимаващ се с „мокрите“ поръчки, а Джулиан Макмахън ще се превъплъти в Маккарти – водач на група от „Ловците“.

Новият сериал се очаква да започне през април 2016 г., а ето и един интригуващ трейлър към него от тазгодишния Комик-кон в Ню Йорк. Приятно гледане!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата