sky1

Трейлър и информация за Skylines

Хората търсят начин да се освободят от извънземната заплаха в третия и последен филм от поредицата.

Предстоящият филм „Skylin3s“ е трета част от трилогия за извънземна инвазия, състояща се от „Skyline“ (2010г.) и „Beyond Skyline“ (2017г.). Тъй като вероятно има нужда от уточнение, това са филми, предназначени за излъчване в кино салоните, а не телевизионни продукции…

Първите два филма имат различни сюжети и кастове, общото между тях е, че се развиват по едно и също време и предават едни и същи събития през очите на различни персонажи. „Skylin3s“ е заключителната глава на тази история. Човеците и извънземните хибриди вече живеят заедно на Земята, но непознат вирус атакува инопланетяните и ги превръща в заплаха за хората. За да спаси човечеството, капитан Роуз Корли (която също има извънземни гени) и нейният екипаж от наемници трябва да посетят планетата на извънземните и да осъществят своята мисия.

https://www.youtube.com/watch?v=mYxIu5Z0BO8&fbclid=IwAR3vBHWbwLO6CH0qxaQJZfps5uYVDMx9UsC2g9TsQQXWcVfl9Fe6gR4sYKs

Режисьор и продуцент на филма е Лиам ОДонъл; в главните роли се превъплъщават Линдзи Морган („Стоте“), Александър Сидиг („Стар Трек: Космическа станция 9“), Даниел Бернхард („Суперкомандос“), Рона Митра („Последният кораб“) и др.

Филмът ще може да се гледа в избрани кина в САЩ от 18-ти декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата