4 коментара
doctor who snowmen 1280

Трейлър и предистория за Коледния епизод на „Доктор Кой”

Сигурни сме, че след този епизод децата вече няма да искат да си правят снежни човеци по дворовете…

От вчера в интернет може да се види трейлърът за Коледния спешъл на „Доктор кой” – „Снежните човеци”. За разлика от повечето празнични епизоди на този сериал, „Снежните човеци” изглежда ще бъде страшничък, а и няма да бъде самостоятелна история, а ще въведе в живота на Доктора нова придружителка – Клара (Джена Луис-Колман). Тя може да е, а може и да не е свързана с Озуел, която видяхме в пилотния епизод на седми сезон и беше изиграна от същата актриса. Според Джена и Мат Смит двете нямат нищо общо, но май и самите те не си вярват много…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Епизодът ще бъде излъчен на 25 декември, а злодеят в него ще бъде Доктор Саймън (Ричард Е. Грант – „Пенелъпи”, „Дракула”), който ще контролира армия от страховити снежни човеци.

Междувременно, излезе и кратък уеб епизод, който всъщност представлява предистория на „The Snowmen” (според Мат Смит този формат се нарича минизод 🙂 ). От него може да се съди, че Ривър Сонг не е успяла да повдигне духа на Доктора след раздялата със семейство Понд; може би Клара ще успее?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата