36 коментара
io-poster

Трейлър за IO – нова фантастика на Netflix

Антъни Маки и Маргарет Куоли са забравени на пост-апокалиптичната Земя.

Да спасим Земята или да я зарежем? Ако нещата станат прекалено зле, може би втората опция ще е за предпочитане. Или поне нея е избрала човечеството в предстоящия филм „ЙО“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сам е сред последните оцелели на пост-апокалиптичната Земя. Тя е млад учен, посветен на това да намери начин как да останем на родната си планета, да се адаптираме и да оцелеем, вместо да напускаме. Но напускането на последната совалка наближава, а тя среща друг оцелял – Майка. Сега трябва да реши дали да отиде с него при останалите хора, за да започне нов живот, или да остане тук и да се бори за Земята.

Режисьор на филма е Джонатан Хелпърт, който работи в индустрията от 13 години, но има само няколко късометражки на името си. Сценаристите също не са от най-продуктивните или известните. Като се има предвид разочароващото качество на последния подобен нетфликсов филм, „Титан“, май надеждите за тази продукция не са особено големи. Ако пък се чудите защо в сюжета човечеството се е преместило точно на Йо, едно от най-отровните и неблагоприятни за живот места в Слънчевата система, просто се запитайте колко филма вече сте гледали за другите спътници и планети. Netflix вероятно разчитат, че не познавате добре небесните тела и са заложили на малко по-малко употребявано име за маркетинга. А и се надяват да обърнете внимание на филма заради присъствието на Антъни Маки в него (Сокола от Отмъстителите).

Премиерата е на 18 януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата