MattSmithLostRiver

Трейлър за „Изгубената река“

Режисьорския дебют на Раян Гослинг

Преди време ви показахме едно малко тийзърче на експерименталния дебютен проект на Раян Гослинг – „Изгубената река“. В него Мат Смит („Доктор кой“) се надуваше с мускулите си. Днес имаме пълен трейлър за филма, който ни дава малко по-добра представа какво да очакваме:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В сюжета главен герой е Боунс (Иън де Кестекър от „Агентите на ЩИТ“), който открива подводен град под Изгубената река. Макар че не го виждаме в трейлъра, в този град явно всичко е много сюрреалистично.

Филмът вече бе прожектиран на фестивала в Кан. С арт-атмосферата и впечатляващия актьорски състав (Мат Смит, Сорша Ронан, Кристина Хендрикс и Ева Мендес) успехът на филма сред критиците беше почти гарантиран. Техните ревюта обаче не са особено обнадеждаващи – критиците обвиняват Гослинг в твърде много взаимстване от други режисьори, а филмът трябва да се гледа само ако си надрусан. Но пък в него има и качества като добра драма и впечатляващи кадри.

Разбира се, публиката може да има много различно мнение от това на критиците, особено тези в Кан. Уорнър Брос все пак се обезкуражиха от реакциите и пробутаха филма на инди-кината, но може и да не е толкова зле. Премиерата на Lost River в САЩ е на 10 април в отбрани кина и на VOD. Премиера в България не се очаква, но едва ли Замунда ще пропусне да го качи.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата