resident evil 3 jill

Трейлър за Resident Evil: Death Island

Новият анимационен филм ще събере Крис Редфилд, Лион Кенеди и Джил Валънтайн в общ сюжет за първи път.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City засега няма да има продължение, въпреки че все още тази възможност не е изключена. Опитът на Netflix за сериал Resident Evil, който нямаше почти нищо общо с игрите и филмите досега, беше пълен провал.

Анимационните адаптации, продуцирани от Capcom обаче, са си живи и здрави. След три филма – Resident Evil: Degeneration, Resident Evil: Damnation и Resident Evil: Vendetta, както и минисериал с продължителността на филм – Resident Evil: Infinite Darkness, е време за още едно заглавие – Resident Evil: Death Island. За него засега имаме само кратък тийзър, от който разбираме най-важното – в сюжета за първи път ще бъдат включени тримата най-важни и обичани персонажи от игрите: Крис Редфилд, Лион Кенеди и Джил Валънтайн. Очакваме това да бъде първият път, в който Лион и Джил се запознават откакто персонажите бяха създадени в края на 90-те години.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тийзърът не изглежда по-долнопробно от обикновено, а на моменти даже показва доста добра графика. Така или иначе, ясно е, че е направен за върли фенове на поредицата.

Death Island е директно продължение на Vendetta, в което Лион опитва да спаси отвлечен доктор, но мисията му е затруднена от мистериозна жена. В същото време Крис разследва нова епидемия на остров Алкатрас. Отпуснатата засега информация не дава обяснение как Джил се намесва в историята.

За отговорите ще трябва да почакаме до лятото, когато се очаква Resident Evil: Death Island да излезе.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата