1 коментар
doctor who

Трейлър за следващия сезон на Doctor Who

Доктора и Руби Роуз в изобилие от приключения.

Добре, четирите специални епизода от края на миналата година не бяха перфектни, но донякъде ние сами сме си виновни, че ги натоварихме с твърде големи очаквания. Те в крайна сметка си бяха горе-долу на стандартното ниво на сериала. И трябва да отбележим, че нито един от епизодите не беше откровено слаб, а имахме даже един доста силен.

При всички положения, усеща се сякаш сериалът се е завърнал след много дълга почивка от около десетилетие и отново се вълнуваме за следващия сезон. Той е обозначен като сезон 1, въпреки че вече имаме 13 сезона от новите серии и 26 от старите – за първи път обаче се продуцира в партньорство с Дисни, което е наложило рестартирането на броенето.

Шути Гатуа си влиза стабилно в ролята на Доктора (през неговата по-различна интерпретация), а Мили Гибсън заема мястото си на текущата му придружителка (макар вече да се знае, че в по-следващия сезон ще има само 3 епизода). Премиерата на първия им съвместен сезон наближава и по случая имаме трейлър с изобилие от интересни кадри и приключения:

Бутон за зареждане на YouTube видео

По всичко личи, че ни очаква разнообразен микс от епизоди – комедия, драма, ужаси, апокалиптични, дори музикални изпълнения, както винаги е било. Този път обаче си личи, че е вложен значително по-голям бюджет.

Не знам дали сте били разочаровани от коледните епизоди, но аз останах достатъчно доволен от тях, за да дам шанс на следващите и дори да ги очаквам с известно вълнение.

Премиерата на „Доктор кой“ сезон 1 е на 11 май.