1 коментар
doctor who 11

Трейлър за специалния епизод на „Доктор кой“

Doctor Who се завръща на нова година.

Не са много феновете на „Доктор кой“, които очакват завръщането на сериала с нетърпение, но все пак повечето такива продължаваме да следим сериала, каквото и да прави главният сценарист Крис Чибнал с него. Имахме време да се възстановим и да забравим най-лошото от абсурдния финал на 12-ти сезон, сега ни предстои традиционния празничен епизод. Както и миналата година обаче, той няма да се излъчи на Коледа, а на 1 януари. В него ще видим завръщането на далеците и на обичания Джон Бароумен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В ролята на злодея влиза отново Крис Нот („Сексът и градът“) – той вече беше такъв за онзи тъп епизод с гигантските паяци в 11-ти сезон. Ще гостуват също Хариет Уолтър (Даша от Killing Eve) и Нейтън Стюарт-Джарет.

Доктора няма да присъства твърде много в този епизод, тъй като е в затвора. Явно придружителите ще трябва да спасяват Земята от далеците, поне в началото. Те са на Земята и откриват смущаващо присъствие на далек на планетата. Макар и с помощта на Джак Харкнес, без Доктора е трудно да победиш най-издържливите злодеи във вселената. За двама от придружителите това вероятно ще е последна поява – носят се упорити, макар и непотвърдени слухове, че Брадли Уолш и Тозин Коул напускат сериала, което ще остави Язмин сама. 13-ти сезон вече се снима, но поради пандемията и трудностите покрай нея се налага да бъде съкратен до само 8 епизода.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата