1 коментар
The-Handmaids-Tale

Трейлър за The Handmaid’s Tale, сезон 4

И много неприятна новина за премиерата му.

Миналата година по това време вече се радвахме на трети сезон на „Историята на прислужницата“. Тази обаче дълго време нямахме ни вест, ни кост за това, кога ще видим нови епизоди на сериала. Чак днес получихме трейлър за четвърти сезон, като повечето сцени в него са от стари серии. Самият той е добър, но носи и една лоша новина…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Правилно забелязахте на последния кадър – четвърти сезон ще излезе чак през 2021 г. Екипът на сериала така или иначе предвиждаше закъснение с 1-2 тримесечия, но коронавируът тотално им обърка сметките. Карантините бяха наложени точно по време на снимките, поради което се стигна до допълнително отлагане.

Иначе съпротивата на Джун срещу Гилеад продължава и най-вероятно няма да видим повтаряне на стария модел, в който тя се връща към сравнително нормален живот на лъжлива смиреност и тайна деликатна подривна дейност след голямо избухване. А и би било абсурдно да оцелее сред поредното си изпълнение. Чуваме гласа на леля Лидия, за която сме сигурни, че този път няма да прости на повереницата си, независимо от обстоятелствата. За съжаление, не виждаме достатъчно от Серена и Фред, чиято история също стигна до интересна повратна точка в края на трети сезон, но явно ще трябва да почакаме повече за тхя.

Дано поне да пуснат четвърти сезон в началото на 2021 г., макар че нищо не се знае на този етап.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата