1 коментар
thor-dark-world-poster

Трейлър за Thor: The Dark World

Земята отново е атакувана в продължението на „Тор“.

Тор ни обеща, че ще се върне, и го направи – в „Отмъстителите“. Но вече отдавна му е време да направи още една визита на красивата ни планета и да обясни на любимата си Джейн Фостър къде е бил цяла година. „Железния човек 3“ вече е почти при нас, а това освобождава място в маркетинг отдела на Марвел за промоция на следващия филм от комиксовата им вселена – „Тор: Тъмния свят“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Богът на гръмотевиците вече е ветеран в битките и е добил усещане за това какво е да си лидер и да носиш отговорност. Той трябва да впрегне всичките си качества, за да се справи с нова заплаха, която тегне не само над Земята, но над всички Девет Кралства. Докато се бори да възстанови реда в космоса, древна раса, предвождана от отмъстителния Малекит, се завръща, за да върне мрака във Вселената. За да се справи със заплахата, опряла се дори на Один и Асгард, Тор поема на пътешествие, което отново го среща с Джейн Фостър и го принуждава да жертва всичко, за да ни спаси.

В трейлъра се загатва и нещо друго, останало встрани от резюмето, а именно още един важен проблем за гръмовержеца – любовния триъгълник между него, Джейн и Сиф. Локи също ще присъства във филма, като ще получи и шанс за изкупление. И как не, след като актьорът зад него, Том Хидълстън, се оказа ключът към феноменалния успех на „Отмъстителите“. Крис Хемсуърт, Натали Портман и Антъни Хопкинс също се завръщат в съответните си роли. Колкото до злодея, там ще играе не по-малко интересният Кристофър Екълстън („Доктор кой“, „Джи Ай Джо“, „28 дни по-късно“).

Thor: The Dark World излиза по кината на 8 ноември. След него феновете на комиксовите супергерои ще чакат Captain America: The Winter Soldier на 4 април 2014, Guardians of the Galaxy – 1 август 2014, The Aventers 2 – 1 май 2015, Ant-Man – 6 ноември 2015 и Doctor Strange – 2016.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата