1 коментар
got-outl-helix

Трейлъри за Game of Thrones, Outlander, Helix

Вижте сцени от 3 от най-дългоочакваните сериали на 2014 – „Игра на тронове“, „Другоземка“ и „Хеликс“

„Игра на тронове“ миналата година доказа, че все още има с какво да изненада зрителите. Сериалът започна и сериозно да се отклонява от книгите „Песен за огън и лед“, на които се базира, с което нещата стават все по-непредсказуеми и за тези, които са чели оригиналния материал. Логично, четвъртият сезон на Game of Thrones е едно от най-чаканите телевизионни събития за 2014. Късно снощи излезе трейлърът към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Хем има достатъчно надъхващ материал, хем феновете на книгите разпознават голяма част от сцените и, съответно, събитията, които предстоят, хем непрочелите книгите не могат да бъдат спойлнати с каквото и да било. В скорошно интервю Кит Харингтън е загатнал, че в следващият сезон ще има най-много смъртни случаи, така че очакваме с нетърпение да видим коя е следващата фалимия, която ще понесе най-сериозни жертви. За който се интересува – песента от трейлъра е Chelsea Wolfe – Feral Love.

Продължаваме с един сериал, чието развитие следим отдавна – „Другоземка“. За новия проект на Роналд Д. Мур по бестселърите на Диана Габалдън вече има трейлър. Главна героиня е Клеър Рендал, омъжена медицинска сестра във Втората световна война, която по мистериозен начин се озовава в 1743 г. Там й се налага да се омъжи за Джейми Фрейзър, джентълмен и красавец. Сърцето на Клеър се разкъсва между любимите й в различните векове.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал сме ви оставили трейлъра за остатъка от сезона на „Хеликс“. Новият сериал на Syfy започна доста обещаващо, а до края на зимата ще се излъчат останалите епизоди от първия му сезон. В следващия трейлър можете да видите част от това, което ще стане по-нататък в сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=sPej0FK-6fo

Game of Thrones започва на 6 април, Outlander някъде през лятото, а Helix вече излиза по нашенските торенти всяка събота.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата