Insidious-The-Last-Key-Poster

Трейлъри за Insidious: The Last Key

„Коварен: Последният ключ“ е пълен със стряскащи моменти.

Когато преди 13 години Джеймс Уан пусна „Убийствен пъзел“, малцина очакваха режисьорът да се превърне в едно от най-търсените имена на Холивуд днес. Сега обаче с тази поредица зад гърба си, както и доста по-демоничните The Conjuring и Insidious, именно той стои зад повечето хоръри, които стигат по кината.

Първият „Коварен“ излезе през 2011 година и получи смесени отзиви, но събра 370 милиона долара, върху само 10 милиона бюджет. Това е повече от достатъчно, за да даде начало на цяла поредица. Имаше продължение във втора част, след това предистория в трета. Четвъртата част ще представлява продължение на предисторията (тоест, събитията се развиват между след третия, но преди първия филм).

Бутон за зареждане на YouTube видео

Този път ужасяващите събития ще бъдат лични за екстрасенската Елиз, тъй като включват нейните собствени спомени белези и членове на нейното семейство. В нейната роля се завръща Лин Шей, като верните й помощници, изиграни от Лей Уенъл и Ангъс Сампсън, също остават по местата си. Тримата персонажи бяха странични герои в първия и втория филм, но от третия насам са изведени на преден план. В останалите главни роли са Кърк Асеведо, Хавиер Ботет, Джош Стюарт, Спенсър Лок, Хана Хейъс и др.

Режисьор на „Коварен: Последният ключ“ е Адам Робител, избран лично от Джеймс Уан. Робител се прочу през 2014 г. с неговия The Taking of Deborah Logan. Сценарият е на Лей Уенъл, както и на всички филми от поредицата досега.

Ето и още един трейлър към филма – горният е този, който вероятно скоро ще видите преведен на български, а следващият е американският. Премиерата е на 5 януари 2018.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата