sp-p

Три продължения на хитови поредици от Artline Studios

„Скълдъгъри Плезънт: Жив или мъртъв“, „Противоестествено: Прераждането“ и „Някога и в бъдеще: Староанглийски легенди“ са новите предложения в книжарниците.

Три продължения на хитови поредици, изпълнени с епични приключения, очакват читателите в книжарниците тази седмица. „Скълдъгъри Плезънт: Жив или мъртъв“ от Дерек Ланди, „Противоестествено: Прераждането“ от Мирка Андолфо и „Някога и в бъдеще: Староанглийски легенди“ от Кийрън Гилън и Дан Мора са новите заглавия на Artline Studios.

Изображение с име: SP_14_CVR-front„Жив или мъртъв“ е четиринайсетата, предпоследна част в международната бестселър поредица на Дерек Ланди. Главните герои Скълдъгъри, Валкирия и Оумън са изправени пред най-епичното си приключение досега. Светът е напът да се промени до неузнаваемост, а героите трябва да вземат решения, от които зависи съдбата на човечеството.

Докато протести разтърсват магическия град Роърхейвън, а на хоризонта се задават бунтове и революции, Валкирия трябва да реши каква иска да бъде: героиня, която рискува всичко в името на благородния идеал, или убийца, която жертва собствената си душа в името на човечеството. Решението трябва да бъде взето, а за главните герои времето изтича.

Изображение с име: Protivo3-Cover„Противоестествено: Прераждането“ е третият том на комиксовата антиутопия от Мирка Андолфо. Битките и мистериозните разкрития достигат кулминацията си във финала на поредицата, която завладява читателите с отличителния художествен стил на авторката и оригиналния свят, населен с антропоморфни животни.

В антиутопичния свят на Мирка Андолфо Законът допуска свързването само на индивиди от един и същи вид. Нарушителите биват наказвани, санкционирани и затваряни. Обвиняват ги, че извършват нещо противоестествено.

Борбата за душата на Лесли е в разгара си в „Прераждането“. Далеч от цивилизацията, тя не намира отговорите, които търси, и остава без приятели до себе си. Битката срещу Албиноса, опитващ се да превземе тялото ѝ и да събуди напълно злата ѝ сила, е отчайваща. През това време организацията, която иска да поеме пълен контрол над населението, е постигнала необходимото, за да продължи с последния си ход. На Лесли ѝ предстои да се изправи срещу най-тежките трудности досега във финала на комиксовата поредица.

Изображение с име: Nyakoga3_CVR„Някога и в бъдеще: Староанглийски легенди“ е вторият том от хитовата поредица на Кийрън Гилън и Дан Мора. Митовете и легендите оживяват в това комиксово приключение, което предлага на читателите оригинален съвременен прочит на историята за крал Артур.

След като Дънкан и баба му неволно изменят историята за крал Артур, в Чуждоземия цари хаос, който позволява на нови легенди и действащи лица да излязат наяве – и да предизвикат куп неприятности. Когато древен ръкопис е откраднат от Британската библиотека, Бриджит и Дънкан се изправят пред поредния легендарен герой. Срещата с него ще доведе до най-трудното им изпитание досега.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата